Waarom?

Van kleins af aan tellen we af. Papa, Hoeveel nachtjes slapen nog tot mijn verjaardag?, Hoeveel dagen van tevoren mag ik mijn schoen zetten voor Sinterklaas? En eenmaal volwassen zeggen we Nog 16 dagen, dan gaan we op vakantie...
Maar waarom?

Omdat we altijd ergens naar uit willen kijken, iets in het vooruitzicht willen hebben, een speciale gebeurtenis of gekoesterd moment. Naar zo'n moment leef je toe, je telt de dagen af.

DagenAftellen.nl helpt met aftellen en dit te delen met vrienden.

Het ontstaan van...

Het idee is ontstaan toen drie vrienden en ik plannen maakten voor een coast to coast roadtrip door Amerika van 4 weken, maar een nog veel langere periode aan voorpret.

Er ontstond een WhatsApp groepje en al snel waren we de dagen aan het aftellen om aan dit avontuur te beginnen en de voorpret met elkaar te delen.

Omdat er nergens een makkelijk tooltje te vinden was dat simpelweg alleen maar dagen aftelt heb ik besloten dit zelf te maken. Zodoende is DagenAftellen.nl op 9 januari 2012 ontstaan.

Groei & Ontwikkeling

Inmiddels wordt DagenAftellen.nl meer dan 120.000 keer per maand bezocht en heeft de Facebook pagina inmiddels meer dan 2.600 likes.

DagenAftellen.nl bevindt zich nu nog in de eerste fase en meest simpele vorm. Er zijn plannen genoeg om jullie nog makkelijker de voorpret te laten delen met vrienden.

Heb je ideeën voor DagenAftellen.nl? Laat het ons weten, neem contact op!

nog 10 Dagen Aftellen..... And "Yes " is the word I'll say !!!Via Facebook op 26 juni, 33 likes, 3 reacties
Nog 125 dagen. tot 21 december 2013Via Facebook op 18 augustus
Aftellen tot 14 juni 2014 Ons huwelijk!Via Facebook op 23 augustus